Politic, Stiri

O nouă lovitură de teatru în PNL!

Radu Stroe, vicepreşedintele partidului, a fost exclus! Pentru a treia oară

radu-stroe

Cine nu este cu noi este împotriva noastră! După un astfel de principiu se pare că se ghidează liberalii din momentul în care Crin Antonescu a preluat conducerea partidului. Orice persoană care are o părere contrarie majorităţii este exclus.

Radu Stroe a fost exclus din PNL. Fostului ministru i s-a reproşat faptul că la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului şi al Camerei Deputaţilor s-a exprimat în mod contrar liniei convenite la nivelul grupului liberal.

Radu Stroe a fost exclus din partid cu 53 de voturi „pentru”, 10 „împotrivă” și un vot nul.

„S-a făcut propunerea și s-a votat excluderea. Domnul Antonescu a fost cel care a dorit acest lucru. A fost o propunere a domnului Quintus, care a propus suspendarea din funcția de vicepreședinte pentru șase luni”, a declarat la scurt timp Radu Stroe, conform Digi 24.

Chiar dacă a fost exclus fostul ministru nu se gândeşte să se înscrie în PSD sau într-o altă formaţiune politică aflată la putere. Deputatul a declarat că va rămâne independent şi că speră să se întoarcă în PNL.

„Eu am spus doar că presimt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat”, a menționat el.

S-ar putea ca mişcarea să intre în rutină, dat fiind faptul că aceasta este cea de-a treia excludere a lui Radu Stroe din partid.

 

blank