Femeia ar putea-o detrona pe Aishwarya Rai din topul vedetelor cu cei mai frumosi ochi

ochi frumosi
Aishwarya Rai

Helen Flanagan este de o frumusete rapitoare, motiv pentru care aparitiile ei in public sunt vanate de toti fotografii si sunt atent analizate si admirate de catre fanii ei

ovhi Helen

Invitata la un eveniment cu staif din Scotia, englezoaica in varsta de 23 de ani a atras toate privirile in momentul in care a pasit pe covorul rosu imbracata intr-un jumpsuit negru, care i-a conturat formele de invidiat.

Din dorinta de a atrage probabil atentia doar prin simpla ei prezenta si nu datorita atuurilor fizice, modelul nu si-a pus in valoare bustul deloc de neglijat, ci dimpotriva a ales sa si-l acopere si si-a restrans decolteul cu ajutorul unui ac de siguranta.

ochi Helen 2

Bruneta si-a completat tinuta chic si eleganta cu o pereche de sandale negre si o geanta Chanel de un roz pudra, insa accesoriul cel mai de pret a fost de departe privirea ei, careia nu i-ar fi putut rezista niciun barbat.

ochi Helen 1

Posesoarea unor ochi albastri mari si expresivi, evidentiati in special de pielea bronzata si machiajul de efect, a fost fotografiata din toate unghiurile si a acceptat inclusiv sa se alature admiratorilor ei pentru cateva poze de grup sau chiar selfie.