Sport, Stiri

O nouă dramă loveşte sportul românesc!

O campioană de 29 de ani a murit în această seară

lumanare

O veste extrem de tristă a zguduit lumea tenisului de masă din România: Valeria Borza a murit în această seară la doar 29 de ani.

Uitându-te la pozele ei de pe Facebook îţi dai seama că a fost o femeie plină de viaţă, care a ştiut să se bucure de micile bucurii ale vieţii, dar din păcate pentru toţi cei care o cunosc, a fost răpusă de o afecţiune parcă apărută din senin.

Valeria Borza

Originară din Caransebeş, jucătoarea legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy se îndrepta spre un autobuz care urma să o ducă spre aeroportul din Charleroi. Conform prosport.ro, aceasta a acuzat dureri de cap groaznice, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă la spitalul din Roubaix.

Dusă la secţia de reanimare, Valeria Borza a intrat în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, aceasta s-a stins din viaţă la ora 18.15.

„Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene”, a declarat pentru ProSport Eliza Samara.

Fost antrenor al Valeriei, Viorel Filimon, actualul selecţioner al reprezentativei feminine povesteşte: „S-a născut la Caransebeş, iar de la vârsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistriţa. A stat acolo până a terminat junioratul. E medaliată la Europenele de cadeţi în proba pe echipe şi avea foarte multe calităţi. După ce a terminat junioratul, Vali a mers mai întâi în Spania, iar apoi în Franţa, unde se stabilise. Sunt foarte trist”.

 

 

blank