Şi-a ucis soţia în faţa copiilor

 cutit_mana 

Un bărbat din judeţul Bacău a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat mortal soţia în faţa celor doi copii ai lor în vârstă de un an, respectiv patru ani, care au fost preluaţi în regim de urgenţă de către Direcţia pentru Protecţia Copilului Bacău.

Crima a avut loc în localitatea băcăuană Bârsăneşti, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, înjunghiindu-şi mortal soţia în faţa celor doi copii ai lor.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău au intervenit în acest caz şi i-au preluat pe cei doi fraţi, de un an, respectiv patru ani, după ce, iniţial, minorii au fost încredinţaţi de autorităţi locale naşilor de cununie ai celor doi soţi.

„O echipă a DGASPC s-a deplasat la faţa locului pentru o evaluare mai detaliată a cazului. Printr-o declaraţie dată în faţa autorităţilor locale şi a specialiştilor noştri, bunica paternă, care locuieşte în aceeaşi curte cu domiciliul minorilor, şi-a asumat responsabilitatea creşterii şi îngrijirii acestora”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău, Marian Vătămănescu.

Potrivit acestuia, copii vor beneficia de consiliere psihologică de specialitate, cazul rămânând în atenţia autorităţilor. Poliţiştii şi procurorii băcăuani au deschis o anchetă în acest caz, tatăl copiilor fiind reţinut.

 

Citeste si...
Junker a venit taiat pe fată la intalnirea cu Theresa May