IT&C, Stiri

O nebunie în lumea telefoanelor!

Meizu MX3: Smartphone chinezesc cu procesor cu opt nuclee și rezoluție nemaiîntâlnită

Producatorii nu se ingramadesc sa anunte tablete si smartphone-uri cu procesoare octa core. Ei bine, noul Meizu MX3 este o astfel de creatie.

lansare_meizu_mx3_official_thumb_32242700Pentru ca nu si-au mai actualizat de mult varful de gama si pentru ca existau de ceva timp cateva informatii referitoare la data de 2 septembrie ca fiind momentul lansarii noului Meizu, chinezii tocmai au anunta noul MX3.

In teorie, noul smartphone high end din imagine vine preinstalat cu Android 4.2. In practica, interfata proprietara a chinezilor, cu numele de Flyme 3.0, va reusi sa mascheze creatia celor de la Google folosind elemente in-house marca Meizu. Pentru ca aceasta este cea mai noua versiune a respectivei interfete, creatorii ei se mandresc cu peste 1.579 de elemente vizuale noi si aproximativ 324 de actiuni pe care le puteti intreprinde ca utilizator.

La nivel hardware, noul terminal Meizu MX3 este construit in jurul unui panou neobisnuit de 5,1 inci, cu o rezolutie pe care nu ati mai intalnit-o probabil niciodata, de 1800 x 1080 pixeli. Marginea ecranului este doar 2,9 milimetri, iar per ansamblu aparatul se incadreaza in 143 de grame.

Partea de procesare va fi asigurata de un Exynos 5, format din patru nuclee tactate la 1,6 GHz de tip Cortex A15 si alte patru Cortex A7 tactate la 1,2 GHz.