Baniciu
Showbiz

O mulțime de vedete au petrecut la nunta Anei Baniciu, care a făcut și cununia religioasă

După cununia civilă făcută de în cerc restrâns în urmă cu două săptămâni, fiica lui Mircea Baniciu a ajuns și la altar, fiind sărbătorită de o mulțime de celebrități din lumea muzicii românești.

Una dintre cele mai frumoase nunți din vara aceasta a avut loc pe malul lacului Floreasca, în exclusivistul complex Guava, unde Ana Baniciu i-a spus „Da” alesului ei, Edy Kovacs, și în fața lui Dumnezeu.

Baniciu

Îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, în formă de sirenă, cu spatele gol și cu un spectaculos voal care i-a acoperit frumos chip până la sosirea la altar, Ana Baniciu a fost o mireasă splendidă, care a reușit să-și emoționeze până la lacrimi tatăl, pe legendarul artist Mircea Baniciu.

Avându-i ca nași pe Mihaela și Bogdan Grozescu, mirii și-au jurat credință și iubire eternă în lumina apusului, chiar lângă lac, în fața familiilor și prietenilor lor, mulți dintre ei cunoscuți artiști.

De la acest mare eveniment n-a avut cum să lipsească Raluka, buna prietenă a Anei Baniciu, a căror legătură de suflet s-a sudat în timpul competiției „Asia Express”, pe care au și câștigat-o. Cum era de așteptat, Raluka i-a și cântat la nuntă, alături de un alt bun prieten, Connect-R.

Alături le-au fost Anei Baniciu și lui Edy Kovacs și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, Irina Rimes, Anca Dinicu, Sore, Alexia Țalavutis, Liviu Teodorescu, Cristina Ciobănașu, Bubu Cernea, Raphael Tudor (Rapha), Horia Brenciu, Romică Țociu, Liviu Vârciu și Radu Ștefan Bănică – fiul lui Ștefan Bănică jr., care a intrat în „gașcă” odată cu participarea lui la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Monica Munteanu, o altă bună prietenă de-ale fiicei lui Mircea Baniciu, a fost cea care a distribuit pe rețelele de socializare cele mai multe imagini de la nuntă. Așa am văzut și cum Ana Baniciu a avut și o a doua rochie, mai potrivită pentru dans, și câte dedicații au primit din partea talentaților lor invitați.

blank