Showbiz

O mare Divă, într-un rol mic!

Mihaela Rădulescu a devenit o mamă „deloc cumsecade”!

RadulescaMihaela Rădulescu povesteşte că şi-a început ziua de duminică pe paltourile de filmare ale unui film românesc. Diva nu dă multe detalii cu excepţia faptului că joacă un rol fără anvergură şi că va intra în pielea unei nesuferite.

„Bună dimineaţa, dragilor ! Azi sunt actriţă – joc un rol miiiiiic, într-un film românesc şi simt că ma voi distra grozav. Voi fi mama unei fete de liceu – nici ea nu e cea mai simpatică fiică, dar nici eu cea mai cumsecade mamă. Aveţi toate şansele să râdeţi copios la scenele cu mine, aşa că… abia aştept să veniţi la cinema. Va anunţ io! Până atunci, să aveţi o zi bună, de familie, de zâmbete şi de treburi interesante, care să vă relaxeze. E duminică, ziua pentru suflet”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu nu se află la prima întâlnire cu cinematografia românească. Ea a debutat în filmul „15” (2002) regizat de Sergiu Nicolaescu, unde a avut o prestaţie puţin lăudabilă. A continuat cu „Legături bolnăvicioase” (2006), în regia lui Tudor Giurgiu şi „Se credea un Picasso” (2007), regizat de Jon Keeyes. A mai pus voce la desene animate şi a relizat mai multe documentare.

blank