Showbiz, Stiri

O mai ţineţi minte pe Luiza Bogdan?!

Fosta ştiristă a stat ascunsă un an de zile, a născut, şi e… ca nouă!

61398875

Fosta ştiristă a născut în luna iunie o fetiţă şi, deşi au trecut numai patru luni de atunci, Luiza Bogdan a reusit sa dea jos 20 de kilograme. Frumoasa blondă şi soţul ei, milionarul Călin Costan, şi-au făcut apariţia la un eveniment monden.

61398877

O mai tineti minte pe blondina cu chip angelic care va prezenta stirile sportive din cadrul Observatorului de la orele 13.00 si 16.00? Luiza Bogdan s-a retras de mai bine de un an de la pupitrul stirilor sportive, pentru a se muta inapoi in orasul sau natal, Braşov.

Dupa ce a renuntat la micul ecran, Luiza s-a casatorit cu multimilionarul Calin Costan, un afacerist cu 20 de ani mai in varsta decat ea, careia i-a si daruit deja o fetita, devenind mama in luna iunie a acestui an. Discreti atunci cand vine vorba despre viata lor personala, Luiza si Calin s-au ferit sa se afiseze public, impreuna, pana acum.

61409348

Dar joi au făcut o excepţie şi au acceptat invitaţia revistei VIVA de a participa la un bal caritabil. Blondina a reusit sa-i lase pe toti cu gura cascata, afisand o silueta asemanatoare cu cea a unui manechin, nicidecum cu a unei femei care a nascut in urma cu doar patru luni.

Pentru ca si-a dorit sa revina foarte repede la formele de anul trecut, Luiza a tinut o dieta stricta, dar sanatoasa, reusind sa dea jos pana in prezent peste 20 de kilograme. Fosta stirista si sotul ei milionar au format cel mai elegant cuplu al serii, dar si cel mai retras.

blank