Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie, cu peste 100 turnee de dublu câştigate, îl pune la zid pe marele Ion Ţiriac. Pam Shiver nu uită că magnatul i-a dat voie lui Ilie Năstase să îi înmâneze Simonei Halep trofeul turneului de la Madrid, conform ziare.com.

Shriver considera ca omul de afaceri roman a gresit in momentul in care n-a tinut cont de ITF si WTA si l-a invitat pe Ilie Nastase la ceremonia de premiere a turneului de la Madrid. „Tiriac e un antreprenor si un rebel. El si Nastase sunt prieteni de cateva decenii. A-l avea la turneu e un lucru, dar el parca n-a respectat situatia, n-a respectat WTA cand l-a invitat pe teren la ceremonia de premiere”, a spus Shriver, potrivit ESPN.

Citeste si...
Un sondaj IMAS are un rezultat bombă: PNL a depaşit PSD

„Bineinteles, Halep fiind romanca, ar fi fost un moment frumos, dar n-ar fi trebuit sa se intample dupa ceea ce s-a petrecut la FED Cup. Tiriac vrea sa cante dupa cum doreste, dar cand esti intr-un sport ca acesta trebuie sa respecti regulile. Nu poti sa treci peste ITF, nu poti sa fii doar tu, ca si cum ai avea o afacere privata si s-o conduci cum doresti. Tiriac a gresit cand l-a invitat pe Nastase la ceremonia de premiere de la Madrid”, a mai spus Shiver.