Showbiz, Stiri

O fosta stirista a fost violata chiar de Ziua Indragostitilor!

O celebra stirista de la Antena 1 trece prin clipe cumplite. Chiar in noaptea de Ziua indragostitilor, vedeta a fost violata, iar acum se afla la un centru de ocrotire. Din fericire, agresorul a fost prins si se afla in spatele gratiilor.

61628544

Mariana Moculescu a ajuns la capatul puterilor! De vineri noaptea vedeta plange fara incetare si-si roade unghiile de stres. Chiar de Valentine’s Day, Mariana a fost violata de Gioachinno, barbatul cu care locuieste de cateva luni bune si care i-a facut viata un cosmar, in ultima vreme:

„Sunt praf, va rog sa ma credeti. Am trait cea mai grozanica experienta din viata mea. Vineri seara, dupa ce a venit de la lucru, Gioachinno m-a abuzat sexual. Eu sunt racita cobza de cateva zile si abia daca ma pot misca. Imi era foarte rau, dar pe el nu l-a interesat ca eram in halul ala, a vrut sex, asa ca m-a siluit. Ma simt foarte rau si nu-mi vine sa cred ca am patit asa ceva”, a declarat Mariana Moculescu pentru CANCAN.ro. Imediat dupa incident, vedeta a mers val-vartej la politie pentru a face plangere, iar oamenii legii l-au si arestat pe agresor: „Ma bucur ca in tara asta lucrurile merg asa cum ar trebui. Politistii l-au arestat imediat ce am facut plangere„, ne-a mai spus vedeta.

61628550

Mariana Moculescu nu are prieteni sau cunostinte in Germania si tocmai de aceea a acceptat sa locuiasca cu Gioachinno. Acum, ca el a fost arestat, vedeta a fost cazata de catre politisti la un centru pentru femei, iar conditiile nu sunt deloc asa grozave: „Nu e deloc ok aici unde stau. Azi am mancat cartofi fierti, asa ca va dati seama in ce situatie sunt. Nu mai am nici haine, nici nimic. Mi-au disparut lucrurile pe care le aveam la Gioachinno, inclusiv hainele si laptopul”, a mai spus Moculeasca.

blank