International, Stiri

O fetiţă de 12 ani a ajuns la doctor pentru că voma întruna!

Medicii au pus-o să facă un test de sarcină, iar mama a înebunit

fata doctor

Leanne Rodrigues din Marea Britanie a mers cu fiica ei de 12 ani la medic din cauza ca adolescenta se simtea foarte rau. Fata statea cate 18 ore la baie si vomita non-stop.

Prima data cand au vazut-o, medicii au pus-o pe fata sa faca un test de sarcina, fiind convinsi ca este gravida. Mama adolescentei s-a enervat teribil, mai ales ca fiica ei era un copil.

Dupa luni bune de investigatii medicale, doctorii i-au pus un diagnostic. Este vorba de o afectiune foarte rar intalnita care provoaca stari de voma din absolut orice.

fata doctor1

Jayde a primit un tratament medicamentos care o ajuta sa duca o viata cat mai apropiata de una normala. Acum, adolescenta vomita doar daca este nervoasa sau are emotii.

„Era ingrozitor sa imi vad copilul asa si sa nu pot sa o ajut. Dupa ce am mers la atatia medici, am crezut ca nu vom afla niciodata de ce sufera. Pana la aflarea diagnosticului, Jayde isi petrecea ore bune in baie, cu stari permanente de voma”, a declarat mama fetei.

Pentru ca nu pierdea deloc din greutate, medicii i-au spus femeii ca nu are nicio problema de sanatate si ca sunt aproape siguri ca e gravida.

„Va fi nevoita sa ia toata viata medicamente, doar asa poate sa duca o viata cat de cat normala”, a mai spus femeia.

blank