International, Stiri

O femeie soldat a nascut in Afghanistan

O femeie soldat a nascut in Afghanistan

O femeie soldat a nascut chiar in inimia unei baze militare britanice din Afghanistan . Ministrul Apararii al Marii Britanii nu a avut cunostinta despre sarcina soldatei pentru ca altfel nu i-ar fi permis sa plece in misiuni.


blank
Intr-o baza militara britanica din Afghanistan soldatii au avut parte de o surpriza neobisnuita cand o femeie-soldat a dat nastere unui baietel sanatos chiar in baza. Exista speculatii conform carora femeia nu ar fi stiut ca este gravida si a fost la fel de surprinsa ca si doctorii de faptul ca urmeaza sa nasca un copil, dar autoritatile nu comenteaza inca aceste dezvaluiri, desi exista cazuri in lumea medicala in care femeile sa nu cunoasca ca sunt gravide, neprezentand simptome pana in momentul nasterii. 

Ministrul a declarat ca mama si baietelul sunt sanatosi, amandoi sunt in stare clinica favorabila si ca vor fi externati in zilele urmatoare. Nasterea a fost una surprinzatoare deoarece chiar in ultima saptamana a avut loc in tabara britanicilior un raid din partea unor insurgenti afghani deghizati in militarii bazei atacate. Atacul s-a soldat cu cu moartea  a numerosi militari si distrugerea multor echipamente militare, acestia au lucrat in 3 echipe cu cate 5 membrii fiecare.

 

blank