O femeie a comis o tragedie greu de descris în cuvinte care s-a petrecut la Arad, în a două zi de Paște.

O femeie i-ar fi luat viața propriului fiu, un copil de nouă ani, apoi a încercat să se sinucidă. Motivele sunt deocamdată neclare, atât pentru anchetatori, care fac cercetări in rem, cât și pentru soțul ei, care a descoperit ororile.

Mama și fiul au fost găsiți în noaptea de luni spre marți, în casă, de soțul femeii. Băiatul nu mai trăia, iar femeia de 44 de ani își provocase răni grave.

Zona a fost imediat împânzită de polițiști, în timp ce mama a fost transportată la spital. Vecinii au povestit că nimic din comportamentul familiei nu a dat de gândit că se va ajunge la așa ceva.

Își ridicau o casă, la 20 de kilometri de oraș. În ziua tragediei, bărbatul a fost văzut cu fiul său, la plimbare, apoi a plecat singur în localitatea unde construiesc. S-a întors abia spre seară, când a făcut descoperirea șocantă.

Până la acel moment, venicii nu auziseră niciun zgomot care să îi pună pe gânduri. Femeia nu a putut fi până acum audiată, pentru că este internată, așa că cercetările nu o vizează deocamdată în mod direct.

Deși nu se știa să aibă probleme de sănătate, ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, imediat ce va fi posibil.