International, Stiri

O femeie, nevăzătoare, s-a umplut cu tatuaje

“M-am trezit într-o dimineaţă şi am avut acest gând”

tatuata

O femeie care a dezvoltat o adevarata obsesie pentru tatuaje a petrecut in saloane 416 ore pentru a-si acoperi tot corpul cu desene. In ciuda acestui efort iesit din comun, ea nu-şi va putea vedea niciodată tatuajele.

Fran Atkinson nu si-a vazut si nici nu-si va vedea vreodată desenele care-i acopera corpul pentru simplul motiv ca este oarba. In ultimii trei ani, a facut vizite foarte dese la salonul de tatuaje si a cerut sa-i fie acoperit tot corpul cu desene colorate, relateaza Daily Mail.

Insa femeia din Tara Galilor, care este mama unui copil, spune ca sotul ei, Ron, si artistul tatuator Grez Bowman i-au descris cu lux de amanunte ce are pe corp, de la gat pana la glezne. Fran crede ca este cea mai tatuata femeie din Tara Galilor si spera sa ajunga in Cartea Recordurilor cu ajutorul lui Grez Bowman.

tatata 3

Femeia de 52 de ani sufera de retinita pigmentara, o boala degenerativa a ochilor care duce la orbire. A inceput sa-si piarda vederea inca din adolescenta, iar acum a ramas cu intre 3 si 5 la suta din vedere, ceea ce inseamna ca, practic, nu vede nimic.

Fran spune ca i-au placut mereu tatuajele. Primul – un cal inaripat – si l-a facut la 25 de ani. “Acum trei ani, m-am trezit intr-o zi si mi-a trecut prin minte ca mi-ar placea sa am tot corpul acoperit cu tatuaje”, spune Fran.

Prin urmare, a inceput sa-l viziteze saptamanal pe Grez. In ultimul an si jumatate, Fran si-a petrecut cate patru ore la fiecare vizita.

Tatuajele au costat-o mii de lire sterline si Fran a spus ca cel mai mult au durut-o cele de la genunchi de sub brate si glezne.