Featured, International

O femeie din Marea Britanie bănuia că soţul o înşală. Britanica a descoperit că chiar la el în birou se petreceau acte sexuale cu o adoleşcentă

O femeie din Marea Britanie a descoperit că soțul o inșelă, chiar la el în birou, cu o adoleșcentă.  Soția a instalat o cameră ascunsă în biroul soțului ei, în încercarea de a-l prinde în timp ce o înșela, s-a arătat îngrozită când a văzut filmările.

Anthony Merrikin a fost închis timp de șase ani după ce a fost prins în act de soția sa care inițial se temea că are o aventură extraconjugală, informează publicația Mirror.

Constructorul în vârstă de 42 de ani din Bulevardul Blundell, Cleethorpes, Marea Britanie, a recunoscut trei infracțiuni de natură sexuală cu un copil.

În fața judecătorului, acesta a declarat că a avut un „moment de nebunie” care a fost complet greșit.

Jeremy Evans, în urmărire penală, a declarat pentru Grimsby Crown Court că Merrikin, care a înființat o caritate cu soția sa și a fost membru al unei trupe de marș, a îngrijit-o pe adolescentă și a existat un comportament sexual între ele în biroul său.

Soția lui Merrikin bănuia că soțul o înșela cu o altă femeie și a instalat o cameră ascunsă în biroul său. Iar atunci când a văzut imaginile a trăit o senzație de șoc și deznădejde. Femeia și-a confrntat soțul cu un mesaj, iar el a recunoscut totul.

Adolescenta cu care bărbatul avea o relație a rămas traumatizată și ea. „În tot acest timp, am simțit doar că sunt lipsită de valoare. Am simțit că sunt murdară. Trăiesc în frică constantă că ceva se va întâmpla. În momentul în care se întâmpla acest lucru cu Tony, mă simțeam prinsă și speriată. Știu că ceea ce se întâmpla cu Tony nu era în regulă”, a spus aceasta.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare și este nevoit să se înscrie în registrul agresorilor sexuali pe termen nedefinit.

blank