O Femeie din Botoșani
Actualitate, Featured

O Femeie din Botoșani vindecată de COVID și-a pus capăt zilelor

O Femeie din Botoșani în vârstă de 63 de ani s-a prezentat singură la spital, la începutul lunii august, acuzând simptome de Covid-19, scrie Monitorul de Botoșani s-a sinucis a doua zi după ce a fost externată din spital, vindecată de Covid-19, de frică să nu-și îmbolnăvească familia.

O Femeie din Botoșani s-a prezentat singură la spital, la începutul lunii august, acuzând simptome de Covid-19, scrie presa locală.

A fost depistată pozitiv, dar a avut o formă ușoară a bolii și a fost externată săptămâna aceasta, după ce ultimele două teste au ieșit negativ.

În timp spitalizării, însă, a dezvoltat o stare acută de anxietate, manifestându-și de nenumărate ori temerea că își va îmbolnăvi și familia.

S-a sinucis din a doua încercare

Așa se face că, la externare, ajunsese deja într-o stare depresivă, iar a doua zi după ce a ajuns acasă a încercat să sinucidă, dar a fost salvată în ultima clipă de soțul ei.

Familia nu a chemat însă și ambulanța, sperând că femeia își va reveni, însă după doar câteva ore a încercat din nou și de data aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind găsită spânzurată într-o anexă din spatele casei.

Medicii specialişti spun că astfel de situaţii arată cât de mult pot fi afectaţi oamenii de pandemie.

Nu doar de virusul propriu zis, ci mai ales de efectele secundare ale acestei boli, precum izolarea, stresul sau depresia.


blank