Featured, International

O femeie a intrat în comă după ce a aflat că i-a fost violată şi ucisă fiica

Caz cutremuător în Rusia, unde o femeie este la un pas de moarte după ce a primit vestea că fiica ei a fost violată şi ucisă cu sălbăticie.

Mama unei fetiţe de 5 ani, originară din Tadjikistan, a intrat în comă după ce a aflat că fiica ei a fost violată şi ucisă de un bărbat din oraşul Serpuhov (Rusia), unde părinţii copilei veniseră să muncească. Femeia mai are un copil cu paralizie cerebrală, iar vestea că fiica ei a fost ucisă în condiţii groaznice a făcut-o să cedeze, scrie LifeNews.

Starea ei este foarte gravă iar medicii se tem pentru viaţa sa. Cadavrul dezmembrat al fiicei ei a fost găsit luni lângă calea ferată, ascuns într-o geantă sport, la marginea oraşului Serpuhov din regiunea Moscova. Autopsia a arătat că fusese şi violată înainte de a fi ucisă.

Copila dispăruse cu o zi în urmă de la locul de joacă, iar poliţia a descoperit rapid făptaşul examinând imaginile de pe camerele de supraveghere: un bărbat de 27 de ani din oraş, care a mai avut în trecut probleme cu legea, din cauza consumului de droguri.

Tânărul ar fi răpit-o pe fetiţă, apoi a abuzat-o, a înjughiat-o, a tăiat-o în bucăţi, le-a băgat în geantă şi l-a aruncat lângă calea ferată.