O femeie a descoperit un piton enorm langă casa ei
Featured, Life

O femeie a descoperit un piton enorm langă casa ei și așa și-a explicat unde i-au dispărut 3 pisici

O femeie a descoperit un piton uriaș de aproape cinci metri a fost descoperit între două case din Thailanda, după ce a mâncat trei pisici ale unei femei care locuia în zonă.

O femeie a povestit cum a observat ceva uriaș ce se mișca între pereți. Ea a fugit înapoi în casă și și-a chemat prietenul în ajutor, care a contactat autoritățile.

Dat fiind faptul că pitonul nu se mișcase în tot acest timp, specialiștii au ajuns la concluzia că acesta mâncase foarte mult înainte.

O femeia a descoperit un pitonO femeie a descoperit un piton enorm langă casa ei și așa și-a explicat unde i-au dispărut 3 pisici

În timp ce aceștia încercau să captureze pitonul, o vecină i-a înștiințat pe motiv că cele trei pisici ale sale au dispărut.

După aproape o oră, echipa a reușit să-l prindă și să-l elibereze în sălbăticie.

„Satul nostru este aproape de pădure, deci este posibil să provină de acolo. Vedem mereu șopârle rătăcind pe aici, dar a fost prima dată când am văzut un șarpe la fel de mare ca acesta. „Îmi pare rău pentru vecina mea care și-a pierdut animalele de companie, sunt ușurat că șarpele nu se mai află aici. Trebuie să fim atenți data viitoare”, a mai adăugat femeia care a făcut descoperirea.