O familie a îngropat pe altcineva, "mortul" lor trăia, se rătăcise şi nu mai nimerea casa
Featured, International

O familie a îngropat pe altcineva, “mortul” lor trăia, se rătăcise şi nu mai nimerea casa

O familie din Egipt a avut un adevărat șoc când a descoperit că o rudă a lor, un bărbat de 40 de ani, pe care credeau că l-au îngropat în urmă cu patru luni, este cât se poate de viu. De fapt, bărbatul, suferind de o boală mintală, se pierduse. Și atunci, pe cine au îngropat?

O familie a îngropat pe altcineva: Funeraliile avuseseră loc cu patru luni înainte și totuși, omul a reapărut, viu și nevătămat, spre surpriza imensă a tuturor.

În martie 2020, familia îl îngropase pe Mohammed el-Gammal, dar din câte se pare, corpul din sicriu nu era al lui.

Omul a fost găsit într-un cimitir
Povestea este demnă de un adevărat film de groază. Mohammed el-Gammal a fost găsit în iulie, în timp ce rătăcea printr-un cimitir. Era un cimitir al unei localități de la periferia capitalei Cairo. Slab, tras la față, a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat.

Nu era prima dată când dispărea. Și în trecut mai plecase de acasă și familia, pentru o perioadă, nu știa nimic de el.

Fost profesor, tată, Mohammed s-a îmbolnăvit și suferea de o maladie psihică.

Pe cine au îngropat?
Însă în ianuarie, absența sa a durat mai mult decât de obicei. Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă. Familia s-a dus imediat acolo.

Rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Toți, cu excepția uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.

Presa locală a scris că s-a făcut și o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul. Așa că funeraliile au avut loc la 21 martie.

Acum rămâne de stabilit cine era totuși bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autoritățile au deschis o anchetă.