Social

O directoare a bătut o clasă întreagă.”Nu-i scoate din violatori şi prostituate”

Directoarea unei şcoli generale din Galaţi este acuzată, de toti parintii si elevii ca isi jigneşte elevii cu apelative de tipul “violatori în serie”, “prostituate” şi “centuriste”. Doi dintre copiii bătuţi au ajuns la Urgenţă. Inspectoratul promite o anchetă. Se oglindeste ceea ce zice cu ceea ce este de fapt aceasta doamna.

O directoare a bătut o clasă întreagă

“În data de 26 martie, a intrat în clasa a VI-a şi pentru că nu era mulţumită că elevii nu învăţaseră la istorie, iar ea avea vineri inspecţie, i-a luat la bătaie pe toţi. Au scăpat doar două fete. Doi dintre copii, un băiat şi o fată, au fost duşi la Urgenţă la Spitalul din Tg. Bujor. Băiatul avea cotul umflat, dar nu avea şi alte probleme, iar fata avea vânătăi pe spate. Ni s-a recomandat să mergem la Serviciul de Medicină Legală, dar pentru că era deja târziu şi nu au avut cu ce să vină la Galaţi, părinţii au renunţat”, au spus, pentru Viaţa Liberă, la faţa locului, câteva cadre didactice din şcoală.

Lucrurile sunt întărite şi de câţiva părinţi, printre care tatăl şi mama unuia dintre copiii care au ajuns la spital. Aceştia au declarat că vor să ştie că-şi pot trimite copiii la o şcoală unde să fie în siguranţă, nu să vină cu vânătăi şi umflături acasă. Unul dintre părinţi ne-a arătat chiar şi o plângere penală pe care ne-a declarat că o va depune la postul de poliţie.

“Ar fi venit mai mulţi, dar directoarea i-a ameninţat pe unii, iar de alţii s-a rugat s-o ierte. Dar noi ne-am săturat, nu se mai poate. Ne face copiii în fel şi chip. Le spune violatori în serie, piţipoance, prostituate, beţivi. Ce fel de educaţie le dă copiilor noştri?”, spune una dintre mămici.

Din pacate este din ce in ce mai des acest lucru in randul dascalilor care ar trebui sa fie un EXEMPLU pentru copii.