Copilărie transformată în coşmar pentru o fetiţă de 11 ani din Vaslui. A fost fost violată, ameninţată cu moartea şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei. După ce a supravieţuit calvarului, copila a ţinut un jurnal al ororilor.

Coşmar pentru o fetiţă din Vaslui, violată şi tăiată cu cuţitul de tatăl ei. Calvarul a început în decembrie 2019, la doar câteva luni după ce mama copilei a plecat în străinătate din cauza bătăilor bărbatului. Fata nu a povestit niciodată despre coşmarul pe care-l trăia, ci a început să scrie într-un jurnal despre abuzurile la care o supunea propriul tatăl.

Copila i-a trimis mesaje mamei aflate în străinătate în care o implora să o salveze. Cea care i-a dat viaţă nu a crezut-o, cu toate că individul o violase şi o bătuse şi pe ea când era tot minoră. Asistenţii sociali au monitorizat familia mai mulţi ani, însă măsurile s-au dovedit a fi în zadar, notează Observatornews.

Fetiţa a căzut pradă disperării.

„Nu mai suport această viață”, scria copila în jurnal.

Singura persoană în care a avut încredere să-i povestească întreg calvarul nu a crezut-o.

„Mami, vino să mă salvezi”, a fost strigătul de ajutor al fetei către mamei ei, printr-un mesaj trimis pe Whatsapp.

Cu toate acestea, femeia a recunoscut cu detaşare ororile pe care le-a trăit fiica ei.

„Mi-a zis că s-a dat tata la ea şi am zis: Cum? Când era beat”, a spus femeia, potrivit sursei citate.

Coşmar pentru o fetiţă din Vaslui, violată şi tăiată cu cuţitul de tatăl ei. Individul a vrut să o abuzeze şi pe bunică

Deşi a obţinut un ordin de protecţie, mama a fugit în străinătate şi şi-a lăsat fetiţa de 11 ani şi pe cele trei surori mai mici în grija bărbatului violent. Femeia nu a ţinut cont nici de faptul că acelaşi individ o violase şi pe ea pe când avea 15 ani. Atunci l-a iertat după ce a rămas gravidă. Mai apoi, bărbatul a încercat să-şi violeze şi soacra.

„El a îndrăznit la mine, doamnă, la 65 de ani, doamnă, dar la fiică-sa. Am scăpat eu erau un pic mai violentă, l-am izbit şi am fugit la vale”, a spus bunica fetei de 11 ani.

Asistentul social de la Primărie a alertat Poliţia, după ce a descoperit că fetiţa a fost abuzată ani de la rând.

„I-am spus că n-o să se mai întâmple, n-o să mai mergi niciodată la tată, nu-ţi fie teamă, dacă ăsta este adevărul, spune-ne, şi fetiţa a mărturisit”, a precizat Andreea Vasluianu, asistent social primărie, conform Observatornews.

Autorităţile spun că familia este monitorizată din urmă cu cinci ani când mama a apelat la serviciile unui centru pentru violenţe în familie.

Fetiţa a ajuns într-un centru de plasament. Surorile ei se află acum în grija mamei, chiar dacă angajaţii statului ştiu că iniţial femeia a refuzat să aibă grijă de ele. Tatăl abuziv a fost reţinut de poliţişti.