O copilă de 13 ani a fost găsită inconștientă, la marginea unei păduri din Gura Șuții, județul Dâmbovița. Copila a fost bătută de tată pentru că nu a avut grijă de fratele ei, relatează Mediafax.

Polițiștii din localitatea dâmbovițeană Mătăsaru au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Gura Șuții că o fetiță a fost găsită inconștientă la marginea pădurii din cartierul Ivanca.

Polițiștii au stabilit că fata ar fi fost agresată de tată, pe motiv că nu a avut grijă de fratele ei mai mic.

Copila a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și s-a întocmit un dosar penal pentru violență în familie. Fetița nu a rămas internată la spital.

Potrivit Poliției, în acest caz vor fi contactați reprezentanții D.G.A.S.P.C Dâmbovița.

Ordin de protecție pentru bărbatul care și-a bătut fata, găsită inconștientă
Un ordin de protecție a fost emis pentru bărbatul care și-a bătut copila de 13 ani, găsită inconștientă la marginea unei pădurii din Gura Șuții. Această copilă va rămâne în familie.

Potrivit Poliției Dâmbovița, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița și fetița „au apreciat ca aceasta să rămână în familie”.

În septembrie, localitatea Gura Suţii a devenit cunoscută după ce o fetiță de 11 ani a fost răpită şi apoi ucisă când se întorcea de la şcoală. Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, s-a sinucis.