Showbiz, Stiri

O bunăciune! De aceea atâţi bărbaţi au vrut să o ia acasă

De unde a plecat şi unde a ajuns Mihaela Rădulescu. Când s-a retras din televiziune, în 2009, Mihaela Rădulescu a făcut o remarcă şocantă, ce a rămas în istorie: „Am plecat din Piatra Neamţ cu trenul şi m-am întors cu Porsche-ul”.

Într-adevăr, Revoluţia din 1989 a prins-o pe Mihaela Rădulescu la Bucureşti, unde abia venise de la Piatra Neamţ. Avea doar 20 de ani şi purta haine modeste şi nici vorbă de pantofi cu toc.

mihaela_RevolutieDupă ce a dat o mână de ajutor revoluţionarilor şi i-a plâns pe unii care s-au sfârşit în acele zile teribile, Mihaela s-a aciuat cumva pe lângă Dan Iosif. La începutul anului 1990 era o simplă secretară pentru Dan Iosif, care participa la întruniri politice alături de oameni foarte importanţi, cum era Ion Iliescu şi Petre Roman, dar şi alţii.

mihaela-revolutie 2Nu ieşea cu nimic în evidenţă, era destul de comună şi cu o frizură la modă, dar urâtă. Pe internet au apărut recent nişte înregistrări în care Mihaela se „gudura” pe lângă Petre Roman, cu care a schimbat mai multe şoapte la ureche şi zâmbete.

Mihaela Roman 2Se bănuie că între ea şi Dan Iosif (decedat la 57 de ani, în 2007) era mai mult decât o simplă relaţie de muncă. „Eu pe vremea aceea aveam o basma legata pe cap. Dan Iosif a fost un bărbat foarte bine, plin de farmec, un lider şi un om bine. Nu ştiu dacă ei i-a plăcut, dar el avea mult farmec şi carismă. Dan a fost remarcat de G. Bush, a fost un lider popular real autentic”, a spus recent Mioara Roman.

Dan IosifCoafată după moda vremii, echipată cu mărgele şi cercei mari, diva de astăzi arăta groaznic, aşa cum chiar ea recunoaştea: „Am evoluat, am învăţat să mă îmbrac. Mă uit îngrozită la pozele când eram roşcată sau blondă. Pe vremea aceea mi se părea culoarea câştigătoare, acum îmi dau seama că îmi stătea prost”.

Mihaela RomanA studiat cinci facultăţi. Prima a fost Institul Educaţie Fizică şi Sport, unde şi-a cunoscut primul soţ. Au urmat trei ani la ASE, doi la filologie, unul la psihologie şi trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion. Nu a absolvit-o pe nici una dintre ele. Debutul în televiziune s-a petrecut în 1994, la Tele 7abc.

Fiecare bărbat oficial din viaţa ei a urcat-o pe scara socială

Dar viaţa ei a fost schimbată de bărbaţii pe care i-a întâlnit de-a lungul vieţii. Ei au contribuit, mai mult sau mai puţin, în funcţie de banii sau de recunoaşterea lor publică, la statutul de divă la care vedeta a ajuns în prezent.

De la primul soţ a rămas cu numele de Rădulescu, Dan Iosif a scos-o din anonimat, Dan Chişu a lansat-o în lumea televiziunii, alături de Bănică jr. a cunoscut succesul, Elan a făcut-o doamna Schwartzenberg, iar relaţia cu Dani i-a asigurat apariţia pe primele pagini ale ziarelor.

Mihaela 5„Totdeauna, Mihaela Rădulescu a avut un bonus de la bărbaţii pe care i-a avut: influenţa, banii sau tinereţea. Acţiunile ei sunt gândite şi calculate. Până şi Oţil a fost o victimă a ei. S-a folosit de el ca să atragă atenţia soţului ei şi a presei atunci când acesta voia să divorţeze“, spunea psihologul Gabriela Niţă.

Mihaela a vorbit de mai multe ori în diferite publicaţii despre viaţa ei şi despre relaţiile ei amoroase. Într-un interviu, vedeta a spus că a avut o relaţie cu un bărbat căsătorit, fără să spună numele acestuia, ci doar că nu era român.

mihaela-radulescu8Nu s-a ruşinat în a-şi arăta viaţa personală în ziare, ba chiar a profitat la maximum de popularitatea pe care o căpăta prin intermediul acestora. Trei căsnicii eşuate Mihaela şi Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, s-au căsătorit când ea avea 18 ani şi jumătate. Cei doi nu au fost foarte mult timp împreună, iar după divorţ Mihaela a păstrat numele Rădulescu.

A ieşit din anonimat datorită lui Dan Iosif şi a urmat relaţia cu Dan Chişu, cel care a introdus-o în lumea televiziunii. Relaţia lor a durat patru ani, o perioadă prolifică pentru tânăra din Piatra Neamţ. Simţea deja că ar putea să ajungă vedetă.

mihala-iDan ChisuPe Bănică jr l-a cunoscut la Tele 7abc, iar după căsătoria cu el, cariera ei a luat avânt. Relaţia s-a terminat când în viaţa soţului a apărut o altă femeie.

Mihaela BanicaL-a întâlnit apoi pe Elan, cel care a transformat-o într-o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Miliardarul a decis însă să divorţeze, iar imediat în presă au apărut zvonuri că vedeta are o relaţie cu un coleg mai tânăr. Mihaela a confirmat că are o relaţie cu Dani Oţil abia după ce a fost surprinsă de paparazzii că a petrecut o noapte în garsoniera colegului de la Antena 1.

Mihaela 1Indiferent de ce bărbat a intrat în viaţa ei, Mihaela Rădulescu a încercat să profite într-un fel sau altul de acesta. Iată ce a scris chiar azi pe contul ei de Facebook:

„Io m-am săturat să aud de femei care trăiesc, măritate sau nu, cu un bărbat pe care-l iubesc ani mulţi şi care, când se duce naibii iubirea, abia mai au din ce supravieţui, abia au bani de întreţinere sau, şi mai grav, nu mai au cu ce să-şi hrănească puii făcuţi cu acel bărbat.

Mihaela 6Revoltaţi-vă, măi, femei, aveţi drepturi, aveţi legi, aveţi prieteni, trebuie să existe o soluţie. Nu jucaţi „demnitatea” aia prostească de a pleca dintr-o relaţie doar cu hainele de pe voi, căci nu e logic şi nu e omeneşte! Aţi făcut, probabil, enorm pentru omul de care v-aţi despărţit şi, cel mai adesea, grija voastră zilnică pentru el nu poate fi calculată în bani şi bunuri…

M-am săturat de mitocănia unor astfel de bărbaţi, care o mai duc şi bine, în vreme ce voi abia mai ieşiţi din casă de nevoi, de neputinţă, de spaimă… Astfel de bărbaţi sunt nişte lichele şi e posibil să-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastră…

Mihaela 4Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ – măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii, ca ăia care-şi pun palma-n cur şi onoarea-n seif şi sunt mândri cş „le-au arătat ei cine sunt ele, făra ei”, scrie Mihaela pe Facebook.

Mihaela 7Dani Oţil trebuie să aibă mare grijă să nu-i facă un copil Mihaelei Rădulescu! Femeia asta va fi în stare să-l stoarcă de orice venit, dacă se vor despărţi…

Irina Ştefănescu

blank