Showbiz, Stiri

O brunetă celebră şochează cu dieta ei!

“Cel mai bun regim e înfometarea! Mănânc doar o dată pe zi”

61437686

Infometarea e o dieta la mare moda printre vedetele autohtone si, desi multe fete ajung sa regrete propriile fapte, pe moment culeg roadele acestui demers bolnavicios. Moda manechinelor anorexice a starnit un adevarat val de simpatie printre fetele din showbiz-ul autohton, care se viseaza ca trase prin inel si fac orice pentru un trup aproape anorexic.

61449503

Si, cum rabdarea este un adevarat dusman in procesul de slabire, multe dintre vedete aleg sa se infometeze, convinse fiind ca e cea mai sigura metoda pentru o silueta de manechin de podium. Iar cel mai elocvent exemplu, in acest sens, este Bianca Dragusanu, cea care a bifat nenumarate lesiniuri, atat in public, cat si in particular, din cauza ca manca doar cateva frunze de salata sau cate un fruct-doua, pe zi.

61449787

Acum, a sosit vremea regretelor, pentru Bianca, insa exemplul ei a fost urmat de multe alte fete. Iar ultima care iongroasa galeria celor care se infometeaza este Andreea Podarescu. La 1,75 m inaltime, bruneta cantareste doar 50 de kilograme, fiind apreciata, dar totodata si criticata, pentru faptul ca este foarte slaba. “Toate fetele ma intreaba cum am reusit sa slabesc. Le-am zis ca nu exista regim miraculous care sa te faca asa peste noapte, in afara de infometare. Eu aveam o parere foarte buna despre mine, pana in momentul in care am vazut niste poze, pur si simplu. Si atunci m-am ingrozit si m-am hotarat sa slabesc”, a declarat Andreea.