Social, Stiri

O bătrână de 75 de ani, băgată în spital de soţul prins la amantă

O bătrână în vârstă de 75 de ani dintr-un sat botoşănean a ajuns la spital după ce a fost bătută de soţul ei, de 80 de ani. Scandalul a pornit din cauza unei crize de gelozie. Femeia se pare că şi-a prin soţul în pat cu o bătrână în vârstă de 84 de ani şi în momentul în care a făcut reproşuri, bărbatul infidel a luat foc.

old_couple_holding_hands_32994000_58570000

O bătrână în vârstă de 77 de ani din satul Pomârla, judeţul Botoşani, a ajuns la spital după ce a fost bătută de soţul ei, de 80 de ani. Femeia susţine că l-ar fi prins pe bărbat ei la amanta de 84 de ani, iar acesta, furios, i-ar fi aplicat o “corecţie”.

Femeia a ajuns la spital cu dureri mari în zona pieptului. Femeia a povestit că şi-a prins bărbatul, în vârstă de 80 de ani, în timp ce se întorcea de la o vecină de 84 de ani despre care susţine că i-ar fi amantă. Supărată foc că bărbatul ei a călcat strâmb, în casă, femeia a început să-i reproşeze infidelitatea, iar acesta şi-a ieşit din fire şi a lovit-o.

„Examinările radiologice au evidenţiat câteva fisuri la nivelul coastelor. Femeia a rămas internată iar evoluţia ei este favorabilă”, a declarat un medic dorohoian.

Cazul nu a ajuns la urechile poliţiştilor, întrucât femeia a precizat clar că „nu vrea să-şi vadă” bărbatul infidel în „puşcărie”.


loading...