penisul șefului
Featured, International

O angajată i-a tăiat penisul șefului care a încercat să o violeze. Ce riscă femeia

O femeie din Bercelona i-a tăiat penisul șefului cu un cuțit deoarece acesta ar fi încercat să o violeze. Femeia, angajată la un bar din Sant Andreu, Barcelona, a fost reținută pentru vătămare corporală.

Ea le-a spus polițiștilor că a fost hărțuită luni de zile de proprietarul barului, care într-un final a forțat-o să întrețină relații sexuale. În momentul în care bărbatul a încercat să o agreseze din nou, femeia s-a apărat apucând un cuțit, scrie publicația El Mundo, citată de Aleph News.

Agresorul a fost dus la spitalul din Barcelona din cauza rănilor pe care le-a suferit. După atac, femeia s-a predat de bună voie la secția de poliție municipală.

Bărbatul este acuzat de viol
Femeia a fost acuzată de vătămare corporală gravă și riscă închisoare, iar bărbatul a fost acuzat de viol și infracţiune contra libertăţii şi integrităţii sexuale.

Un caz similar în Spania a avut loc în martie 2021, când un rapper spaniol i-a tăiat organul genital colegului său de apartament cu un cuţit de bucătărie
Gestul a fost făcut pentru a atrage like-uri şi vizualizări pe YouTube, potrivit New York Post.

Aaron Beltran ar fi făcut o înţelegere cu Andrew Breach, un profesor britanic, pentru a îi tăia organul genital, Breach acceptând să plătească o anumită sumă în funcţie de câte distribuiri va face clipul pe YouTube. Suma varia de la aproximativ 240 de dolari până la 3.000 de dolari.

După ce ia tăiat penisul șefului Beltran poate primi acum o condamnare de până la patru ani şi jumătate de închisoare. Incidentul s-a petrecut în Zaragoza, Spania, în martie 2019.

blank