Showbiz, Stiri

O altă dezertare de la Pro Tv? Fidelitatea vedetelor costă 50.000 de euro?!

Loredana a primit o ofertă fabuloasă din partea postului Antena 1

 loredana-antena1

Dupa Horia Brenciu si Stefan Banica, se pare ca o alta vedeta de calibru se pregateste sa paraseasca corabia Pro Tv. Este vorba despre Loredana, care ar fi fost deja ofertata cu o suma fabuloasa pentru a face parte din juriul super show-ului „Romanian Idol”.

S-a zvonit deja ca, dupa plecarea celebrei producatoare Mona Segall de la Pro Tv la Antena 1, mai multe vedete ii vor urma exemplul si se vor muta la trustul Intact. Dupa Horia Brenciu, se pare ca si Stefan Banica a semnat deja un contract cu Antena 1, iar acum, potrivit presei mondene, Loredana ar fi urmatoarea vedeta de pe lista transferurilor.

Aceasta din urma ar fi primit deja o oferta fabuloasa pentru a face parte din juriul primului sezon al super show-ului „Romanian Idol”, despre care se spune ca va fi inclus in grila de toamna a Antenei 1.

Se pare ca insasi Mona Segall este cea care si-o doreste cu ardoare pe Loredana in echipa ei, astfel incat artista ar fi primit o oferta de nerefuzat: 50.000 de euro pe sezon!

Cu toate astea, Loredana pare ca se mentine momentan pe pozitii si nu a semnat inca niciun contract, negocierile urmand sa continue.


loading...