International, Stiri

O adolescentă a luat la bătăie o femeie de 44 ani pentru… locul de parcare

Tânăra de aproape 20 de ani din imagine a suferit o cădere nervoasă după ce o altă șoferiță a cerut ca fata să elibereze cel de-al doilea loc de parcare pe care aceasta îl ocupa fără motiv. Deranjată de atitudinea femeii, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a atacat fără să fie prea jenată de privirile celor din jur.

bataie-465x390

Incidentul s-a petrecut în mijlocul zilei pe o stradă lăturalnică din Birmingham, Marea Britanie, în fața unei mici piețe de fructe și legume.  O femeie și soțul acesteia au încercat să convingă o adolecentă să le permită și lor să parcheze lângă ea. Fata a refuzat categoric și aceștia s-au lăsat păgubași. Atacatoarea s-a arătat deranjată de atitudinea femeii și a atacat-o în plină zi dând, la propiu cu victima de o tarabă de fructe și apoi de asfalt cărându-i o serie de lovituri în cap și în burtă.

După ce a lăsat-o pe femeie să zacă pe asfalt, adolescenta a fugit în mașină și a deramarat în forță, martorii neavând timp să reacționeze. Fata este dată în momentul de față în urmărire generală la nivel național.