International, Stiri

O adolescenta a luat foc dupa ce i-a explodat telefonul in buzunar

O adolescenta din Elvetia s-a ales cu arsuri grave dupa ce i-a explodat telefonul in buzunar

 

slide_307752_2680215_free slide_307752_2680218_free

Fanny Schlatter, in varsta de 18 ani, este gata sa dea in judecata compania Samsung, dupa ce i-a explodat telefonul in buzunar. Tanara a suferit arsuri grave, de gradul 2 si 3, iar acum nu isi mai simte coasta dreapta.

Fanny Schlatter se afla la locul de munca, la un moment dat a auzit o bubuitura puternica, dupa care a luat foc. Seful tinerei a sarit repede in ajutor cand a vazut cum flacarile ii ajunsesera pe umerii victimei. Ulterior a fost transportata de urgenta la spital unde i s-au oferit ingrijiri.

 

„Am auzit explozia, ca o pocnitoare. Apoi am simţit un miros chimic şi pantalonii mei au luat foc. Din fericire, aveam parul prins, iar pulovarul nu a avut timp să ia foc. Dar miroseam ca un porc ars.”, a declarat Fanny Schlatter

Mai mult decat atat, tanara este gata sa actioneze in instanta compania Samsung pentru accidentul nefericit, cerand daune pentru vatamarea de care a suferit.

Compania Samsung nu se afla la prima abatere, ultimul incident de acest gen avand  loc in mai. Atunci un barbat a postat pe internet o fotografie cu mobilul lui distrus si a povestit cum s-a trezit din cauza fumului care umpluse camera. 

„Dupa ce vom face rost de produs, vom lansa o investigatie amanuntita pentru a afla cum s-a produs explozia. Vrem sa asiguram clientii ca avem standarde ridicate privind siguranta si calitatea produselor noastre”, a declarat deasemenea un reprezentat Samsung.

blank