Showbiz

Nuntă mare în televiziune: Un patron al unei televiziuni s-a insurat cu un top-model

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Romania s-a însurat sambata, departe de ochii curiosilor, alaturi de rude si grupul sau de prieteni. Bobby Păunescu, fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Paunescu, a decis sa se aşeze la casa lui, alături de superba sa iubită, modelul Alice Peneacă in varsta de numai 22 de ani.Bobby Paunescu va deveni tatic!

Daca pana acum, relatiile sale cu diferite dive ale momentului au durat ani buni dar s-au incheiat subit si fara o “vizita” pe la ofitterul Starii Civile, de aceasta data Bobby Paunescu si-a dat a seama că Alice Peneaca este jumătatea lui. Anul trecut, Bobby Păunescu, patronul televiziunii B1 TV, şi Alice Peneacă se afişau ca un cuplu, iar sambata 18 iulie, cei doi au devenit oficial soţ şi soţie. Pentru cununia civilă, mirii au ales ca decor Studiourile MediaPRO, din Buftea, unde vor spune “Da” într-un cadru restrâns.
Cu două perechi de naşi şi nu mai mult de 50 de invitaţi, Bobby şi Alice s-au cununat doar civil, iar nunta cea mare o vor face abia în toamnă, în România, fireşte. “Totul s-a petrecut cu viteza unui… fulger.

S-au hotărât să facă pasul şi în doar o săptămână au pus totul la punct. El a spus că nu are rost să mai aştepte, pentru că e convins că Alice este aleasa. Ne zicea că este fericit şi că se însoară prima şi ultima oară”, a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al cuplului. Primele zvonuri despre povestea de iubire dintre Bobby Păunescu şi Alice Peneacă au apărut la finele lui 2013, însă ei s-au afişat public abia în prima parte a anului trecut, scrie libertatea.ro
Inainte de Alice Peneaca, Bobby Paunescu a fost cuplat cu Maria Marinescu (invitata si ea la cununia civila de ieri) si cu ieseanca Monica Birladeanu.