Showbiz, Stiri

Nunta lui Connect-R, dezastru vestimentar

Designerul Mircea Bărbulescu a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea Click! de la Prima Tv despre ţinutele purtate duminică de mirii Connect-R şi Misha, dar şi de naşii acestora, Raluca şi Pepe.

Mircea Bărbulescu a fost surprins de alegerea vestimentară a miresei. Rochia purtată de aceasta duminică a fost cu două numere mai mici.

misha_si_connect_r

“Mireasa este foarte frumoasă, dar a fost ciudat faptul că rochia pentru care ea a optat era mult prea mică. Mai mult decât atât în fotografiile pe care le-am văzut eu de la nuntă, aceasta a trebuit să stea cu fermoarul deschis. Clar rochia era cu doua numere mai mici”, a concluzionat designerul.

Connect-R nu a fost imbrăcat la înălţimea evenimentului: “Mirele din păcate a optat pentru un costum de zi. În momentul în care ai lângă tine soţia îmbrăcată în rochie de mireasă, ar trebui ca şi tu să te îmbraci de ceremonie. Era indicat un costum de seară, fără nasturi din plastic. A fost o alegere greşită a costumului”.

mireasa_si_connect_r

Naşul Pepe a fost ceva mai inspirat decât Connect-R la alegerea ţinutei. “Pepe a purtat un smoking de ceremonie, foarte frumos şi perfect pentru acest tip de eveniment”. Soţia acestuia în schimb a fost neinspirată în alegerea rochiei, machiajului şi coafurii. “Raluca se îmbătrâneşte chiar şi când nu e cazul. Putea să poarte ceva mai potrivit siluetei şi vârstei sale. Personal cred că a fost îmbătrânită de alegerile făcute. Nu mi-a plăcut nici machiajul şi nici coafura”, a mai spus Mircea Bărbulescu.

Dintre invitaţii de la nunta cântăreţului cel mai mult s-a evidenţiat în mod negativ Lora. Potrivit designerului, cântăreaţa: “A fost puţin vulgară cu ţinuta pe care a purtat-o. Nu este prima oară când acest lucru se întâmplă, iar în ultimul timp exagerează. Personal cred că ar trebui să arate mai gradat frumuseţea pe care o are”.