Featured, Showbiz

Nunta fiicei lui Becali, memorabilă. Iată imagini inedite cu latifundiarul

Gigi Becali șia măritat fiica cea mare, Theodora, cu alesul inimii sale, Mihai Mincu. După ceremonia religioasă, cei 700 de invitați vor petrece la Palatul Snagov. După ce au încins câteva hore în curtea vilei din Pipera, alaiul de nuntași a plecat spre biserica Sfântul Spiridon Nou din București unde se va săvârși Taina Cununiei. Mai mulți călugări au fost aduși să se roage, la biserică, în timpul slujbei, unii venind și de pe Muntele Athos, dar și de la Mănăstirea Frăsinei.

Gigi Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut tinerilor însurăței a fost rugăciunea de dimineață. Latifundiarul din Pipera a spus că nu are ce urări să le facă, pentru că știe foarte bine cum și-a crescut fata și este convins că așa cum a fost în casa părinților va fi și alături de soțul ei.

Gigi Becali ar fi scos din buzunar aproximativ jumătate de milion de euro pentru ca fiica lui să aibă o nuntă așa cum și-a dorit.

Ginerele lui Gigi Becali este un tânăr de 28 de ani, cu afaceri în domeniul imobiliar. Zis si „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. El împreună cu Theodora formează un cuplu de câţiva ani.

La eveniment a fost prezentă și Gabriela Firea, îsoțită de soțul domniei sale Florentin Pandele.