Showbiz, Stiri

Nuntă de fiu de primar, cu premier la petrecere

Victor Ponta a tras o fugă până la nunta lui Vlad Popescu “Piedone”

maruta_32128800

 Nuntaşii fiului lui Piedone au rămas uimiţi de o vitzită neaşteptată în toiul petrecerii. Câţi se pot lăuda cu un asemenea oaspete! La Palatul Snagov, acolo unde a fost petrecerea nunţii fiului primarului sectorului 4, şi-a facut apariţia, pentru o jumătate de oră, prim-ministrul Victor Ponta însotit de Daciana, dar şi de Maria Grapini.

61304694

Pentru 30 de minute, asistenţa, mirele şi mireasa au fost cu ochii pe cei mai de seama invitaţi. Premierul şi soţia au ascultat încântaţi concertul trupei Holograf, Dan Bitman fiind în formă maximă.

61304624

Printre invitaţi s-au numărat fraţii Negoiţă, Silviu Prigoană cu Adriana Bahmuţeanu, Codrin Ştefănescu – care a renunţat la blondă în favoarea unei brunete înalte, fostul primar de la sectorul 6, Dan Darabont, dar şi câteva vedete de televiziune, având în vedere că naşii mirilor, Vlad şi Loredana, sunt Maruţă şi Andra.

 

Cu câteva minute înaintea orei 22.00, ca să respecte legea, primarul Piedone a ordonat un joc de artificii. De el s-au bucurat şi invitatii Sandrei Stoicescu de la Antena 3, care şi-a organizat nunta tot la Palatul Snagov.

5

Parcă s-au înţeles şi aşa au făcut economie la… artificii!