Showbiz, Stiri

Nudul unei vedete din România, vândut cu 120.000 de dolari

Pictura s-a vândut în… Filipine

rellys-nud_e3a29ba309

 Este vorba despre Rellys Tonu, fata de la „Vremea”, din ziarul Libertatea, care participă în aceste zile la concursul „Playmate of the Year”, în Filipine.

Rellys este una dintre cele 12 fete, selectate din mai multe ţări, pentru a participa la un concurs organizat de revista Playboy. După ce a fost cea mai votată de către internauţi, românca va intra joi în finala care i-ar putea aduce prestigiosul premiu de „Playmate of the Year”.

rellys4_acf81632aa_1fa5424662

Până atunci, Rellys participă în Filipine la mai multe tipuri de activităţi, printre care şedinţe foto, vizite, dar şi licitaţii. Românca, la fel ca şi celelalte concurente, a fost pictată nud de către un artist, iar tabloul a fost scos la licitaţie.

„Vă anunţ cu drag că tabloul meu a fost vândut cu 120.000 de dolari, iar Playmate-ul din Philippine a obţinut acelaşi preţ pentru tabloul ei. Au fost cele mai scumpe tablouri. Din vânzarea tabloului ne revine 20%; eu am decis să donez cei 20%! Sunt extrem de fericită că am reuşit să ajut şi să reprezint România cu mândrie!”, a anunţat Rellys, pe Facebook.

rellys-tonu_e0b7ab812a

Licitaţia pentru tabloul româncei a pornit de la preţul de 50.000 de dolari.

 

 

blank