Showbiz

NU VREA BANI DIN MANELE!

nicolaNicola locuieşte la bloc, trăieşte din muzică şi luna ianuarie îşi ia concediu. Nu ar cânta niciodată manele, chiar dacă acest gen de muzică ar umple-o de bani. Nicola se mulţumeşte cu ce are…

„Puteam să fiu superbogată acum dacă aş fi cântat manele, pentru că mi s-a propus de nenumărate ori. Am ratat şansa vieţii mele! N-am nimic cu maneliştii, dar să cânte la ei acasă.

Eu trăiesc doar din muzică şi sunt OK. Au fost însă şi perioade mai grele. Artiştii au şi luni moarte, cum e ianuarie, de exemplu, când eu plec în vacanţă. Dacă dai lovitura cu o piesă pe plan internaţional, te îmbogăţeşti. Din drepturile de autor poţi trăi o viaţă în ţările dezvoltate”.

Artista a mai precizat că a avut șase albume de succes, dar nu a simțit acest lucru pe plan financiar. Toți banii i-a reinvestit în muzică, imagine și călătorii, deși gurile rele o criticau că nu investește în ceva mai sigur, cum ar fi o locuință.

„Oamenii îmi reproşau dispreţuitori că de ce stau în Berceni, la bloc, şi nu în vilă, la Snagov. N-am vrut să mă îmbăt cu succesul, mi-a plăcut să rămân cu picioarele pe pământ. După divorţ m-am mutat în Băneasa, într-un apartament normal, şi sunt foarte liniştită”, a mai spus Nicola.