International, Stiri

Nu are un corp perfect, dar nici că-i pasă

Ea este cea mai cuminte soţie de fotbalist, dezbrăcată de inhibiţii

 sotie fotbalist (21)

Coleen Rooney e una dintre cele mai populare vedete din Marea Britanie, desi meritul ei cel mai mare mare consta in faptul ca este sotia unui fotbalist celebru: Wayne Rooney, de la echipa Manchester United.

sotie fotbalist (19)

Cu toate ca este o femeie frumoasa, cu forme apetisante, Coleen Rooney nu se incadreaza nici pe departe in standardele preferate de tabloide. In plus, ea nu apare de fiecare data ingrijita pana la cel mai mic detaliu, asa cum o fac alte sotii de fotbalisti, mai preocupate de aspectul lor fizic.

sotie fotbalist (15)

Daca acestea din urma sunt aspru criticate de ziaristii duri care scriu pentru tabloidele din Marea Britanie la fiecare mica scapare, Coleen scapa de fiecare data basma curata. Orice kilogram in plus, orice suvita care nu sta la locul ei, un inceput de celulita – totul este analizat in detaliu de catre tabloidele intrenationale. Nu si in cazul ei.

sotie fotbalist (17)

Asa s-a intamplat si recent, cand Coleen a fost surprinsa de fotografi la balconul hotelului sau din Rio de Janeiro, unde isi insoteste sotul care face parte din echipa nationala a Angliei.

Intr-un bikini roz, din 2 piese, tanara mamica s-a bucurat de vremea placuta si a petrecut cateva minute bune pe balconul camerei sale, pana sa-si dea seama ca paparazzi au pus ochii pe ea.

sotie fotbalist (10)

Constientizand, probabil, ca nu e tocmai in forma perfecta pentru a fi surprinsa in poze, Coleen s-a acoperit imediat cu un saring de plaja si s-a bucurat in continuare de peisajul exotic.

 

blank