Showbiz, Stiri

Nu se lasa Irinel, face numai cum vrea el!

Miliardarul Irinel Columbeanu si modelul Denisa Botcari au avut o relatie scurta si pasionala, iar blonda se mutase deja la Izvorani. A cunoscut-o chiar si pe Irina, iar apoi, relatia s-a terminat subit. Totusi, se pare ca cei doi inca tin legatura si…

61555902

Denisa Botcari a devenit celebra in lumea mondena a Bucurestiului dupa ce s-a cuplat cu „Printul” Adrian Cristea. Idila celor doi s-a consumat rapid, la un hotel de cinci stele, iar blonda a inchiriat un etaj intreg, pentru a nu fi deranjati.

La scurt timp dupa despartirea de Cristea, Denisa Botcari si-a facut aparitia la bratul miliardarului Irinel Columbeanu, ba chiar s-a si mutat in vila acestuia de la Izvorani. Totusi, relatia lor s-a terminat la fel de repede cum a inceput, chiar daca parea a fi una foarte serioasa, deoarece, dupa divortul de Monica Gabor, afaceristul nu a mai dus o alta femeie in casa sa. Totusi, se pare ca Iri si Denisa inca tin legatura iar idila lor nu s-a terminat.

61529091

„Denisa si Irinel inca tin legatura telefonic, stiu unul de celalalt mereu. Denisa mereu vorbeste frumos de el iar Irinel o iarta mereu cand ea mai face cate o chestie din asta mai copilaroasa, gen iesiri prin cluburi. O lasa libera, stie ca e tanara si o incurajeaza sa-si traiasca viata. Sunt singura ca intre ei este o legatura speciala”, a declarat pentru CANCAN.ro, o prietena apropiata de-a modelului.

Denisa Botcari a locuit cateva zile in vila de la Izvorani si si-a adus cu ea toate cele necesare. Totusi, atunci cand cei doi au decis sa nu mai locuiasca impreuna, Irinel i-a pastrat camera Denisei iar aceasta nu si-a strans toate lucrurile. „Stiu sigur ca Denisa inca mai are camera ei la Izvorani, separata de a lui. Nu au avut nimic mai intim, il tine in probe cred. Nu si-a luat toate lucrurile de acolo, mai are haine si alte alea. Denisa a cunoscut-o si pe Irina deci e clar ca intre ea si Irinel este o legatura speciala”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

blank