Actualitate

Nu mai puneţi botul la concursurile de pe Facebook

În ultima vreme au început să apară tot felul de pagini de Facebook purtând diverse nume de artişti din showbizz-ul dâmboviţean. Mai mult, se pare că aceşte pagini au făcut instant un număr mare de aprecieri şi share-uri care, în mod normal îţi trebuie câteva luni bune pentru a reuşi o astfel de performanţă.

Recent a apărut o nouă pagină a solistei Andra şi se numeste Andra Maruţă Comunitate. Pentru a strânge cât mai multe like-uri, cel care a creat pagina, a postat anunţul unui concurs al cărui premiu este un telefon de ultimă generaţie. Se pare că la acest concurs „bombastic” au pus botul foarte multi români şi au dat like paginii crezând că poate vor câştiga.

Textul sună cam aşa: „Cu ocazia dechiderii noii mele pagini am hotarat sa fac un cadou fanilor: un telefon Samsung S7 Edge nou. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati LIKE paginii, sa distribuiti aceasta postare si sa lasati un comentariu cu „Particip”. Succes tuturor! Castigatorul il voi anunta in data de 31 martie. Va pup!”

Autorul a pus o perioadă destul de lunga pentru a putea într-adevăr strânge cât mai multe like-uri, iar după ce face acest lucru va schimba denumirea paginii, iar cei care au dat like vor rămâne cu buza umflată că nu au câştigat nimic.

Mai mult, sunt voci care spun că aceste pagini au apărut pentru a putea fi folosite în campania electorală, evident după ce vor avea numele schimbat, dar vor rămâne cu numărul mare de fani. 

blank
blank