Featured, Showbiz

Nu-i mai înţelege nimeni! Cristi Borcea îşi vrea soţia înapoi!

Până în urmă cu cîteva săptămâni se vorbea de divorţul dintre Cristi Borcea şi soţia acestuia Alina dar acum, lucrurile pare că au luat cu totul raz.
Deşi îşi dorea să fie un om liber şi să divorţeze, Cristi Borcea s-a răzgândit şi se pare că în momentul când Alina i-ar fi dus actele pentru separare în puşcărie, afaceristul le-ar fi rupt susţinând că este femeia pe care o iubeşte.

De când a revenit din America, Alina este mereu zâmbitoare deşi mulţiu se aşteptau să o vadă supărată. Alina s-a resemnat deja în legătură cu relaţia extraconjugală pe care soţul ei o are cu Valentina Pelinel (35 de ani) şi vrea să divorţeze! Mai mult, ea s-a obişnuit cu viaţa din America, unde se descurcă singură cu cei doi copii. Şi în plus, nici acolo nu duce lipsă de admiratori. Aşa că nimic nu o mai împiedică să semneze actele pentru separarea oficială.

”Dacă înainte Alina îi lua apărarea pe la diverse emsiuni şi spunea că nu are soţ de lăsat, fiind împotriva divorţului, acum e totul invers. Îşi doreşte cu orice preţ să fie o femeie liberă. S-a resemnat. Le-a spus tuturor prietenilor că este o femeie frumoasă şi că poate să aibă orice bărbat vrea”, au declaratapropiaţi ai cuplului.
”Ultima dată când a fost la el, Alina i-a pus nişte hârtii în faţă şi i-a spus că vrea divorţ, iar el s-a enervat, le-a rupt şi le-a aruncat. I-a spus că doar pe ea o iubeşte şi să nu se mai gândească la aşa ceva. Acesta e motivul pentru care Alina e atât de bucuroasă”, au mai spus aceştia.