International, Stiri

Nu ai să ghiceşti care a fost botezul lui Beckham la Manchester United?!

David Beckham a fost umilit de veteranii echipei

beckham-retires-soccer

În orice sport există un ritual, denumit „botez”, prin care juniorii sunt puşi de seniori să facă anumite lucruri. Căratul echipamentului, bătaia cu prosopul ud sau lustruitul ghetelor par glume nevinovate faţă de ceea ce a păţit David Beckham în vestiarul lui Manchester United.

La 16 ani, Beckham a fost nevoit să ia parte la un ritual de iniţiere pus la cale de veteranii lui United. Fostul jucător a relatat cum colegii de echipă l-au îndemnat să se masturbeze uitându-se la un calendar cu un fotbalist galez, Clayton Blackmore! Informaţia a apărut în filmul documentar „The Class of 92” şi a fost preluată azi de toată presa din Anglia.

becks

„Fiecare echipă avea un ritual de iniţiere prin care trebuia să treci pentru a fi acceptat, iar acesta era unul dintre cele mai stânjenitoare. A trebuit să mă uit la un calendar cu Clayton Blackmore şi să fac anumite lucruri, în timp ce mă uit acele poze. A fost ceva prin care toţi am trecut. Dar şi ceva, prin care, cu siguranţă, n-aş mai vrea să trec”, a spus Beckham.

blank