Lavinia Parva este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mămică în 2019. Anunţul a fost făcut sâmbătă seară de Ştefan Bănică jr., chiar pe scenă, la tradiţionalul concert de Crăciun pe care îl susţine de ani buni la Sala Palatului. S-au auzit felicitări din public, dar şi de la apropiaţii cărora nu le-a suflat nicio vorbă despre bebeluş până acum.

Nu a fost chiar usor Lavinia Pârva (33 de ani) şi Ştefan Bănică jr.(50 de ani) încheie anul 2018 cu o vestă bombă. Cei doi vor deveni pentru prima dată părinţi. După modelul nunţi secrete, pe care cei doi au pus-o la cale la vecinii bulgari în toamna lui 2017, de ziua aristului, şi anunţul sarcinii a fost făcut târziu, cel mai probabil Lavinia Pârva trecând de pericolul primului trimestru. Dar până să ajungă aici, focoasa brunetă s-a chinuit mult ca să rămână însărcinată. 

Lavinia Pârva, surprinsă la clinica de fertilizare Anul trecut pe vremea aceasta, cântăreaţa făcea vizite la o clinică de fertilizare din Băneasa La vremea respectiva intrebata daca este insarcinata a negat vehement.

Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, declara soţia lui Ştefan Bănică .

Citeste si...
CCR-ul, arbitru intre Dancila si Iohannis in razboiul interimatelor

In urma cu citeva luni Lavinia marturisea casi doreste copii dupa sapte ani de caznicie cu Stefan Banica .

Ştefan Bănică, 3 copii cu 3 femei

Dacă pentru Lavinia este o premieră situaţia în care se află, Ştefan Bănică este obişnuit cu rolul de tătic. El mai are doi copii din relaţiile anterioare. Artistul de mândreşte cu Radu, 16 ani, copilul din idila cu Camelia Constantinescu, şi cu Violeta, în vârstă de 11 ani, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin.

Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.