Showbiz, Stiri

Noul iubit al Andreei Marin, un medic?

Andreea Marin a inceput o noua relatie amoroasa cu un medic din Istanbul

Noul iubit al Andreei MarinAndreea Marin a fost vazuta in prezenta unui barbat cu care este posibil sa aiba deja o relatie. Este vorba despre un doctor, pe nume Tuncay Ozturk si este specialist fizioterapeut si osteopat la spitalul Acibadem din Istanbul.

Doctorul Tuncay Ozturk este foarte apreciat, motiv pentru care Andreea Marin arata ca stie ce sa aleaga. Fosta zana a surprizelor da seme ca isi revine din divortul de Stefan Banica Jr, prezenta ei alaturi de misteriosul doctor lasand loc de speculatii.

Andreea Marin nu a dorit sa ofere foarte multe informatii despre acest subiect, aceasta a spus ca viata personala ii apartine in totalitate, insa nu exlude si varianta ca isi revine si poate sa o ia de la capat oricand. Presupusul iubit al Andreei Marin este mai tanar ca aceasta cu 12 ani, avand varsta 38 de ani

 

„Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata, va rog sa nu va suparati.Consider ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe, atat pentru mine, cat si pentru tatal copilului meu. Insa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se intampla in viata mea intima, daca se intampla! E dreptul meu sa fiu un om discret”, a spus Andreea Marin.

 

blank