IT&C, Stiri

Noul iPhone, in varianta ieftina, lansat pe 10 septembrie

Se apropie lansarea noile smartphone-uri Apple, prilej cu care imaginile cu noile variante de iPhone 5S si 5C au impanzit deja paginile legate de IT si nu numai.

Conform zvonurilor care circula in presa internationala, noile modele vor fi lansate luna aceasta, pe data de 10 septembrie. Site-ul Business Insider chiar a adunat cele mai credibile zvonuri despre cele doua telefoane.

iphone5cccc_73623000Noul telefon lansat de compania Apple va purta numele de iPhone 5S si va arata ca modelul precedent, iPhone 5. Si chiar daca va arata la fel ca modelul precedent, iPhone 5S va contine componente hardware mult mai bune: o noua generatie de procesoare A7, o baterie cu autonomie mai mare, dar si o camera foto-video mai buna.

Noul dispozitiv Apple va avea si doua flash-uri, ceea ce il va diferentia putin in aspect de predecesorul sau. De asemenea, se zvoneste ca iPhone 5S va avea un buton care va putea citi amprente.

Prezentat pe 10 septembrie, noul smartphone va fi disponibil in trei variante de culoari: alb, negru si o nuanta discreta de auriu, sampanie.

De asemenea, va fi lansata si o varianta low-cost, care va purta numele de iPhone 5C, care va avea o carcasa de plastic, un pret de aproximativ 350 de dolari si va fi disponibil in mai multe culori, precum azuriu si roz. (D.A)

blank