Showbiz, Stiri

Nora lui Alexandru Arşinel învârte milioane de lei dar nu are bani să treacă strada!

Nora marelui actor Alexandru Arşinel, Alice Raluca Arşinel, director în Ministerul de Externe, va fi executată silit pentru o datorie de 28 de euro.

636x423_alexandruarsinelspynewsro

Judecătorii au admis, la începutul săptămânii, cererea de încuviinţare a executării silite “împotriva debitoarei Arşinel Alice Raluca, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei de 28 euro reprezentând contravaloare tarif de despăgubire, în temeiul titlului executoriu reprezentat de procesul-verbal de contravenţie seria R11 nr. 0282716/16.08.2011”. Este vorba – potrivit surselor noastre – despre neplata unei banale rovignete, care acum i-ar putea crea neplăceri soţiei lui Bogdan Arşinel, băiatul cel mare al actorului Alexandru Arşinel.

Împrumuturi de patru milioane de lei

Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât, conform declaraţiilor sale de avere, Raluca Arşinel nu stă tocmai rău cu banii. În ultimii ani, şi-a împrumutat soţul cu 4,2 milioane de lei – “împrumuturi acordate în nume personal” către în societăţile RAF Construct şi RAF Group Investment, în care acţionar era Bogdan Arşinel. E drept, potrivit mai multor documente scoase la lumină de reporterii spynews.ro, soţul ei a reuşit performanţa de a îngropa cele două firme în urmă cu doi ani.