Showbiz, Stiri

Nonconformişti! Antonia şi Velea nu dau doi bani pe gura lumii

Deşi încă oficial nu au divorţat, cei doi amorezi s-au mutat împreună

61368844

 Se iubesc de aproape jumatate de ani si nu le pasa catusi de putin de gura lumii si nici de faptul ca niciunul nu a divortat inca, potrivit presei mondene. Alex Velea si Antonia locuiesc deja impreuna cu chirie, intr-un apartament de lux din centrul Capitalei.

61386567

Cu toate că s-a spus că Alex a divorţat de Ana, se pare că informaţia nu este încă reală. La fel şi Antonia, care este încă măritată în acte cu Vincenzo, deşi italianul spera ca în câteva zile să semneze hârtiile de divorţ. Dar cu toate acestea Antonia şi Alex îşi trăiesc povestea de dragoste nestânjeniţi şi nu se lasă afectaţi de ce spun alţii. Oricum, nu este nici primul şi nici ultimul cuplu care trece prin aşa ceva.

Iubirea lor este mai presus de orice prejudecata, motiv pentru care s-au mutat impreuna deja si traiesc ca o familie. Alex si Antonia si-au dus lucrurile de curand intr-un apartament de lux din Capitala, pentru care platesc 500 de euro chirie lunar.

61405262

Desi fiecare castiga suficient de bine cat sa isi permita sa isi achizitioneze un apartament, niciunul dintre cei doi artisti nu vor sa faca acest pas pana nu vor divorta, temandu-se, probabil, de un eventual partaj.

61387651

De altfel, Velea are un apartament, cel in care a locuit cu sotia sa, insa Antonia refuza cu desavarsire sa locuiasca acolo. Asa ca, momentan, cea mai buna solutie in acest moment este sa traiasca in continuare in cuibusorul lor de nebunii de pe soseaua Nordului.

blank