IT&C, Stiri

Nokia X, primul telefon Nokia cu Android

Mic, cu dotări modeste, dar cu un preţ excelent

nokia

Un telefon mic, cu dotari modeste, insa o solutie excelenta pentru cei care vor un smartphone cu Android la un pret excelent si care nu au mari pretentii, scrie GadgetReport.ro. Asa poate fi descris, in cateva cuvinte, primul telefon Nokia cu sistemul de operare Android.

Nokia X are un ecran IPS de 4 inch la rezolutia 840x480p, un procesor Qualcomm Snapdragon S4, dual-core, la 1 Ghz, 512MB de RAM, 4 GB spatiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD si o camera de 3MP. La asemenea dotari, sa nu va asteptati la cine stie ce performante.

Insa este un smartphone decent, cu care veti putea intra pe internet si accesa aplicatiile multimedia. Pretul este insa unul foarte bun, de numai 89 de euro.

Nokia X+, fratele mai mare al lui Nokia X, are mai mult RAM, 768MB, si vine cu un card microSD de 4 GB. Si acesta are un pret excelent, de numai 99 de dolari.

Iar cel de-al treilea telefon din noua gama Nokia, XL, vine cu un ecran de 4 inci, acelaşi Snapdragon S4 Play, dual-core, 1 Ghz si cu o memorie RAM DE 768 MB.