Florentin Petre
Showbiz

Noi probleme pentru Florentin Petre în căsnicie. Fostul internațional și-a adus amanta în casa în care locuiește cu soția

Soţia lui Florentin Petre, Margarita Peychinska, îi aduce noi acuzații fostului internațional român. Fosta Miss Bulgaria nu a mai putut suporta și a spus tuturor ce se întâmplă în căsnicia ei cu fostul dinamovist.

Margarita Peychinska este cea de-a doua soție a lui Florentin Petre. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, după aproape cinci ani de relație. Fostul internațional român a întâlnit-o pe partenera sa de viață în perioada în care juca la ȚSKA Sofia. Fostul fotbalist a fost căsătorit înainte cu Cătălina, femeia alături de care are doi copii. Florentin Petre mai are un băiat, în vârstă de opt ani, alături de fosta Miss Bulgaria.

Relația celor doi a început să se destrame în ultima perioadă. Margarita Peychinska l-a acuzat pe soțul ei că a avut un comportament urât față de ea și că ar fi înșelat-o în repetate rânduri. Fosta Miss Bulgaria nu a mai putut suporta ceea ce se întâmplă în căsnicia cu fostul internațional și le-a spus fanilor din mediul online tot adevărul.

Florentin Petre și-a adus amanta în casa în care locuiește cu soția

„Și când deja credeam ca nu pot fi surprinsă cu nimic, nesimțirea omului căruia i-am fost alături 16 ani ajunge la cotă maximă. Să aduci pe amantă în curtea unde stă actuala (încă) soția, ca să-i faci cunoștință cu mama ta, asta înseamnă să fii mafiot! Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu, să întâmpinam și noi cum se cuvine un om atât de important din viața politică a Brăilei”, a scris Margarita Peychinska pe o rețea socială.

Soția lui Florentin Petre a continuat prin a spune că fostul fotbalist a înșelat-o în repetate rânduri. Fostul component al Generației de Aur ar fi vorbit la telefon cu amanta sa chiar atunci când Margarita năștea. Fosta Miss Bulgaria a căutat în telefonul soțului ei desfășurătorul din acea perioadă și a rămas uitmită de ceea ce a putut afla.

„În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci.Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat”, a mai spus Margarita Peychinska pentru Cancan.ro.

blank