WhatsApp
IT&C

Noi funcții la WhatsApp. Utilizatorii vor putea trimite altfel de mesaje

Utilizatorii aplicației WhatsApp vor avea în câteva săptămâni o nouă funcție, pentru a transmite prietenilor mesaje în timp real. Reprezentanții aplicației spun să noua funcție a fost introdusă după ce au văzut modul în care mesajele vocale au schimbat comunicarea dintre oameni.

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite mesajele video sau înregistrări personale direct în conversații. Reprezentanții aplicației au spus că mesajele vocale au schimbat modul în care oamenii comunică, dovedindu-se o modalitate mai rapidă și sigură, motiv pentru care acum introduce mesajele video instantanee. Noua funcție va putea fi folosită de utilizatori în câteva săptămâni.

Noua funcție disponibilă în aplicația WhatsApp va fi un mare beneficiu pentru utilizatori. Aceștia vor putea să le transmită prietenilor un mesaj video în timp real, dar acesta nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.

„Credem că va fi o modalitate nostimă de a împărtăși momente cu toată emoția ce poate fi transmisă într-un mesaj video, fie că este vorba de o urare la o aniversare, fie că este râsetul la o glumă sau transmiterea unei vești bune”, menționează reprezentanții aplicației.

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite mesaje video

Reprezentanții celebrei aplicații spun că mesajele video vor fi ușor de trimis, ca fel ca ți cele vocale. Apăsarea butonului de trimis mesaje face trecerea între modul audio şi cel video. Înregistrarea audio sau video se face la fel, prin ţinerea apăsată a butonului.

Utilizatorii WhatsApp trebuie să știe faptul că mesajele video vor fi redate fără sunet în mod implicit. Pentru a auzi sunetul mesajului, ei trebuie să activeze manual acestă setare.

Mesajele video sunt securizate, la fel precum cele text.

Mark Zuckerberg a postat pe contul său oficial de Facebook un video demonstrativ, în care nu doar anunță noua funcție a aplicației WhatsApp, ci o și exemplifică, prezentând modul în care utilizatorii pot trimite mesaje video. Postarea lui a strâns mii de aprecieri și comentarii în doar câteva ore, majoritatea internauților lăudând această idee. Noua funcție a aplicației este un mod inedit și interactiv de a comunica cu prietenii, spun internauții, încântați și nerăbdători să trimită mesaje video.

blank