Noi detalii ŞOCANTE
Actualitate, Featured

Noi detalii ŞOCANTE despre uciderea fetiţei de 4 ani, din Arad: După ce a omorât-o, tatăl vitreg a stropit-o cu acetonă şi i-a dat foc. Martor a fost fratele fetei, în vârsta de 3 ani. Criminalul a fost arestat

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul fetişei de doar 4 ani ucisă de concubinul mamei sale. După ce iniţial le-a spus anchetatorilor că fetiţa a murit după ce a căzut în baie, la audieri tatăl vitreg al copilei şi-a schimbat complet declaraţia şi a povestit cum a ucis-o pe fetiţă şi i-a dat foc pe un câmp. Martor la întreaga scena a fost fratele fetiţei, în vârstă de doar 3 ani.

UPDATE: Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Arad.

Noi detalii ŞOCANTE despre uciderea fetiţei de 4 ani, din Arad. Antonia a fost ucisă şi incendiată chiar de tatăl ei vitreg, un bărbat în vârstă de 23 de ani, în grija căruia fusese lăsată de către mama ei cât timp aceasta era la maternitate unde aduce pe lume al treilea copil. Bărbatul era cunoscut ca şi consumator de droguri.

Iniţial bărbatul a negat că a ucis-o pe Antonia.

„Inuţial a declarat doar că la un moment dat, în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot în baie , observând că victima era căzută pe gresie, în exteriorul vanei. Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, aşa încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a înghesuit într-un geamantan, a apelat o firmă de taximetrie şi, deplasându-se cu un taxi în cartierul Bujac, din mun. Arad, unde, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului.”, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ulterior, după ce a fost reţinut şi reaudiat, bărbatul s-a răzgândit şi a povestit tot în detaliu. Potrivit ultimei sale declaraţii, bărbatul a povestit că a omorât-o pe fetiţa de doar 4 ani deranjat că micuţa voia să se joace cu el şi facea gălăgie. A dat-o cu capul de perete până a decedat. Când a văzut că nu mai respiră, bărbatul a pus-o pe fetiţă într-un geamantan şi a transportat-o cu un taxi pe un teren viran de lângă cimitir. Cadavrul a fost stropit cu acetonă din două sticluţe pe care bărbatul le-a luat de acasă şi i-a dat foc. În călătorie, criminalul a fost însoţit şi de fratele mai mic al copilei.

„Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru News.ro.