International, Stiri

Noi detalii despre nunta Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt.

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit pe 23 august, in Franta, la Castelul Miraval, proprietatea lor, din satul francez Correns. Ceremonia a avut loc la doi ani dupa logodna cuplului hollywoodian, anuntata in 2012.

Noi-detalii-despre-nunta-Angelinei-Jolie-si-a-lui-Brad-Pitt--Vezi-cati-bani-au-primit-vedetele-pentru-pozele-de-la-nunta-

Cei sase copii au participat si la crearea rochiei de mireasa a Angeline Jolie, care are brodate pe spate si pe voal desene si mazgalituri ale copiilor, iar Angelina Jolie a declarat ca si-a dorit foarte mult ca acestia sa contribuie la vestimentatia ei. „Am vrut ca toti sa fie implicati in ceremonie, inclusiv in alegerea rochiei, pentru ca asa este familia noastra. Asa ne traim noi viata impreuna”, a declarat Jolie.

Knox Jolie-Pitt, fiul in varsta de 6 ani al celebrului cuplu, a petrecut zile intregi mergand cu o perna in brate, pe care erau asezate ghinde si monede, repetand astfel pentru rolul sau de purtator de verighete la nunta parintilor sai.
Knox si sora sa Shiloh, in varsta de opt ani, au fost cei care au purtat verighetele in cadrul ceremoniei private in care Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit, scrie contactmusic.com.

Intr-un interviu acordat revistelor People si HELLO!, cuplul Jolie-Pitt a declarat: „Knox a exersat purtand monede si ghinde pe pernuta lui, inainte de a primi verigheta. (Copiii, n.r.) si-au ales singuri hainele si indatoririle (pentru ceremonie, n.r.). Toti au luat lucrurile foarte in serios”.

Cele doua staruri au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lor, iar banii au fost donati in scopuri caritabile.

Fotografiile de la casatoria cuplului au fost publicate de revistele Hello! si People, cele doua publicatii platind fiecare cate 2,5 milioane de dolari pentru dreptul de a difuza imaginile. Revista Hello! detine drepturile de difuzare la nivel mondial, potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de Mediafax. Potrivit radaronline.com, toti banii au fost donati in scopuri caritabile, cei doi actori fiind cunoscuti pentru implicarea lor in cauze umanitare.

blank